Виготовлення пакетів з логотипом

У наш час не знайдеться людини, яка абсолютно не витрачала би часу на походи по магазинах. Швидкі пробіжки по супермаркетам або багатогодинні походи здійснюють практично всі жителі цивілізованого світу. Нерідко в якості «тари» для продуктів і інших покупок використовується саме поліетиленовий пакет. Тому виготовлення пакетів з логотипом є неймовірно перспективною сферою діяльності – таким чином, можна не тільки подарувати комфорт кожному покупцеві, але і вельми результативно прорекламувати певний бренд або окремий товар, висвітлити майбутню подію або просто нагадати про себе.

Виготовлення пакетів з логотипом – це дотримання технології, професіоналізм фахівців, досвід, реалізований на практиці. Але для того, щоб замовити пакет з логотипом Вам не потрібно вникати в усі тонкощі процесу, вивчати його і тим більше намагатися реалізувати своїми силами. Для цього зверніться до професіоналів, які знають всі тонкощі цієї справи – в компанію «БКІ ПАК СЕРВІС».

Ми займаємося виготовленням пакетів з логотипом ВЖЕ ПОНАД 10 РОКІВ, тому ставимо перед собою високі цілі: якщо якість, то тільки краще; якщо ціни, то тільки оптимальні; якщо сервіс, то тільки першокласний. Завдяки цьому наші клієнти завжди отримують бажані результати, зміцнюючи тим самим свої лідерські позиції на сучасному ринку послуг і товарів.

Переваги друку на пакетах ще і в тому, що це не звичайна упаковка, яка виявиться в сміттєвому відрі в той же день. Як правило, поліетиленові пакети використовують в побуті багаторазово, що гарантує тривалу рекламу Вашої компанії без особливих зусиль з Вашого боку. Метод флексографії, який ми використовуємо, дозволяє створити яскравий, багатоколірний і контрастний малюнок. Логотип Вашої компанії не просто буде помітний, він стане пізнаваний!